LTC wordt geconfronteerd met weerstand van respectievelijk $ 185 en $ 225.

De golftelling suggereert dat LTC een bullish impuls is begonnen met zijn dieptepunten in maart.

LTC / BTC ondervindt weerstand bij ₿0,008

Wil meer weten? Word lid van onze Telegram Group en ontvang handelssignalen, een gratis handelscursus en dagelijkse communicatie met cryptofans!

The Trust Project is een internationaal consortium van nieuwsorganisaties die standaarden voor transparantie opstellen.

Op 4 januari werd de De prijs van Bitcoin Profit bereikte een hoogste punt van $ 173, een hoogtepunt dat sinds 2018 niet meer is gezien.

Hoewel het zou kunnen blijven stijgen en het weerstandsgebied van $ 185 zou kunnen bereiken, lijkt het erop dat de huidige rally topzwaar is, en een corrigerende beweging zal snel volgen.

LTC’s langdurige beweging

De wekelijkse grafiek laat zien dat LTC eindelijk boven de highs van juni 2019 is gestegen op $ 145 en feitelijk een wekelijkse afsluiting boven dit niveau heeft bereikt.

Als het blijft stijgen, zouden de volgende weerstandsgebieden respectievelijk $ 186 en $ 225 zijn, de 0,5 en 0,618 Fib-retracementniveaus.

Technische indicatoren zijn optimistisch en ondersteunen de mogelijkheid van een uitbraak en een geleidelijke beweging naar de aangegeven weerstandsgebieden.

Cryptocurrency-handelaar @ Pentosh1 schetste een grafiek, waarin staat dat zodra het laatste weerstandsgebied van $ 140 is verbroken, er waarschijnlijk een aanzienlijke opwaartse beweging zal volgen.

Sinds de tweet is LTC boven dit niveau gekomen en zal het dus waarschijnlijk blijven toenemen.

De daily chart vertoont tekenen van zwakte, in de vorm van een bearish divergentie in de RSI. Niettemin zijn zowel de MACD als de Stochastic Oscillator bullish.

Vanwege de zeer snelle toename zijn er geen significante ondersteuningsgebieden. De dichtstbijzijnde is $ 120.

De two-hour chart vertoont tekenen van voortzetting in de vorm van verborgen bullish divergentie in de RSI. In combinatie met de lange onderste lont suggereert dit dat LTC waarschijnlijk omhoog zal gaan.