Mike Novogratz, administrerende direktør og grundlægger af Galaxy Digital Holdings, sammenligner den spekulative DeFi-vanvid med Tesla (TSLA).

I et nyt interview med Bloomberg siger den tidligere partner hos Goldman Sachs, at både Tesla og DeFi kan være i de tidlige dage med en betydelig korrektion

”Crypto har, ligesom ethvert af de andre spekulative aktiver, haft enormt fordel af en opfattelse af nul rentesatser for evigt, og centralbanker sætter bare fast i likviditet…. Vi har set et godt træk i Bitcoin Evolution prisen, vi har set et fantastisk træk i Ethereum-prisen. Det er baseret på dette spirende nye rum i krypto kaldet decentraliseret finansiering. Det, du ser i DeFi, som virkelig er interessant, minder meget om det, du ser i Tesla – bare en spekulativ vanvid. Der er nye projekter, der gør rigtig seje ting, men de får en så kraftig likviditetsbølge – det ændrer sig i en hastighed, jeg aldrig har set på markederne. Der er et nyt projekt kaldet Sushi, der kun blev lanceret for fem dage siden, og det er over en milliard og en halv dollar markedsværdi på fem dage. Det bekymrer mig nogle. Det er tidligt i DeFi at se sådan spekulativ vanvid.

Jeg tænker på Tesla i dag … Det er irrationel overflod. Du kan kalde det, hvad du vil. Jeg er lidt bekymret for, at vi snart vil få en stor korrektion i mange risikovillige aktiver. Jeg tror ikke, det er en korrektion, der varer så længe, ​​fordi likviditetsmaskinen ikke slukkes. Men jeg tror, ​​vi vil gennemgå en række af disse bobler, og det føles tæt på at være i topboble lige nu. ”

Novogratz siger, at den nuværende DeFi-handelsmani minder ham om kryptoboblen i 2017, og der er behov for forsigtighed, når det kommer til nye mønter, der stadig er i sandkassen

”Jeg levede igennem og tjente på kryptoboblen i 2017, og det minder lidt om det. Det var ICO’erne dengang, en ny ICO hver dag, og flokken svømmede til den ICO og stoppede prisen op, og der ville være en vanvid i likviditet og pris, og så ville den kollapse og de ville gå videre til næste ting. Det føles lidt sådan. ”

Novogratz siger, at han mener, at ligesom krypto er Tesla på vej mod en større korrektion:

”Jeg ejer to Teslas. Jeg synes, det er et af de bedste bilfirmaer i verden. Jeg tror, ​​det kommer til at eksistere i lang lang tid, og jeg tror, ​​Elon er et geni. Det garanterer ikke markedsværdien på 500 milliarder dollars og handler ved 1300 gange indtjening. Det gør det bare ikke. ”

På trods af hans kortsigtede pessimistiske udsigter på markedet er Novogratz stadig langsigtet bullish og optimistisk med hensyn til kryptorummet.

”Hør her, kryptokurrency er her for godt. Jeg kunne ikke sige det i 2017 eller 2018, men denne sætning kommer med et udråbstegn, der starter i år. Vi krydsede Rubicon. Bitcoin forsvinder ikke, Ethereum-projektet forsvinder ikke. Den har kritisk masse, og du vil fortsætte med at se innovation efter innovation. ”