Kort fortalt

  • Bitcoin har støttenivåer på $ 32,100 og $ 29,000.
  • Daglige indikatorer har blitt baisse.
  • BTC følger en stigende støttelinje.

Vil du vite mer? Bli med i Telegram Group og få handelssignaler, et gratis handelskurs og daglig kommunikasjon med kryptofans!

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

Bitcoin (BTC) reduserte betydelig 11. januar og nådde et lavt nivå på $ 30,402 etter å ha åpnet dagen over $ 38,100.

Mens Bitcoin har gjenvunnet noe i dag etter gårsdagens tap, er det sannsynligvis bare en retracement som svar på den tidligere nedadgående bevegelsen.

Bearish Bitcoin Daily Reversal

Bitcoin reduserte betydelig 11. januar, og fortsatte nedstigningen som begynte 8. januar for å nå et lavt nivå på $ 30,402.

Den lave tok BTC betydelig under støtteområdet 0.382 Fib retracement på $ 32.107. Imidlertid ble de lavere prisene raskt kjøpt opp, og etterlot en lang lavere veke på plass, et tegn på kjøpspress.

På tidspunktet for pressen handlet BTC nær $ 36.000.

Til tross for betydelig sprett, har tekniske indikatorer blitt baisse.

MACD har opprettet det første paret av påfølgende lavere momentum siden den siste delen av den oppadgående bevegelsen begynte 11. desember. Dette er et tegn på en tilbakegang i en trend, også styrket av at RSI har falt under 70.

Hvis et bearish kryss i den stokastiske oscillatoren skulle forekomme, ville det sannsynligvis bekrefte at trenden har blitt bearish.

Det neste støttenivået er funnet på 0,5 Fib retracement nivå på $ 29,000.
BTC daglig

Stigende BTC-støtte

Seks-timers diagrammet viser at BTC også spratt på den stigende støttelinjen som har vært på plass siden 14. desember. Videre ble spretten innledet av en betydelig skjult bullish avvik i RSI, et sterkt tegn på trend fortsettelse. Til tross for dette avtar MACD fortsatt.

Bitcoin nærmer seg 0.618 Fib retracement nivået for hele bevegelsen nedover, som forventes å gi motstand. Inntil BTC klarer å fjerne det, kan vi ikke vurdere trenden bullish.
BTC stigende støtte

Bølgetelling

Som forklart i BeInCryptos bølgetallartikkel fra i går, har BTC sannsynligvis begynt en langsiktig korrigerende bevegelse.

Spretten fra i går viser tydelig fullføringen av fem bølger, et tegn på enten begynnelsen på en bullish impuls eller A-delen av en A-B-C-korrigerende struktur (vist i hvitt nedenfor). På grunn av muligheten for en langsiktig korreksjon er A-B-C-korreksjonen mer sannsynlig.

Derfor vil vi forvente at retracement er fullført i nærheten av 0.618 Fib-nivået før en ny nedgang.
BTC-korreksjon

Konklusjon

Til tross for dagens retracement, er det sannsynlig at Bitcoin har begynt en langsiktig korreksjon.