Barstool Sports-gründer Dave Portnoy ble forelsket i krypto for litt over en uke siden. Portnoy kjøpte bitcoin til en verdi av minst 1 million dollar , og en betydelig mengde andre kryptokurser som Chainlink (LINK).

Imidlertid kan ikke den frittalende internettpersonligheten dumpe kryptoinnholdet raskt nok.

Portnoy trekker seg raskt ut av krypto

I følge en tweet den 21. august har Portnoy solgt alle sine kryptobetalinger, og han eier nå „null bitcoins“. Dette var etter at han var vert for Winklevoss-tvillingene for å forklare crypto for ham 13. august. Møtet med Gemini-grunnleggerne resulterte i at Portnoy kjøpte bitcoin (BTC) til en verdi av minst 200 000 dollar og LINK for $ 50 000. Noen dager senere kronet han seg til og med kongen av bitcoin etter å ha samlet 98.000 dollar i fortjeneste fra kryptoen.

Portnoy irriterte imidlertid kryptotro når han begynte å presse den lite kjente cryptocurrency Orchid (OXT) på Twitter og oppfordret tilhengere til å „pumpe og dumpe det“.

Dessverre har alle kryptofavorittene tatt en dump siden kjøpet. LINK, for eksempel, samlet mer enn 900% siden begynnelsen av året, men rallyet har nylig truffet. Token krasjet med rundt 25% siden Portnoy kom ut for å støtte det. Og nå etter å ha tapt 25 000 dollar, kan det hende at han er ferdig med cryptocururrency for godt.

Var han riktig å slutte?

Som forventet kommenterte kryptoentusiaster Portnoys beslutning om å avslutte krypto. De fleste av dem kritiserte “El Presidente” for ikke å holde seg sterke i en periode med markedsturbulens.

En av kryptoindustriens podcastere, Peter McCormack, sa til Portnoy:

“ De svake hendene vil slippe pizzaskiver over hele butikken.“

Bitvis Asset Management CEO Hunter Horsley bare hevdet at “noen mennesker ikke kan håndtere volatilitet”.

Bitcoin har fortsatt sin retracement fra 12 500 dollar høydepunkt på publiseringstidspunktet. Den kriminelle cryptocurrency er nå verdsatt til 11 620 dollar. Chainlink er også nede på nesten 12%. Men som noen eksperter sier, det er absolutt ikke lurt å selge dukkert – og spesielt ikke når visse tegn tyder på at det kan være en rett rundt hjørnet .